Съединителя ми отделя според мен долу ,може ли да се направи нещо да се качи малко нагоре че 1-ва трудно ми включва .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Регулиране педала на съединителя
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bemy Покажи съобщениеСъединителя ми отделя според мен долу ,може ли да се направи нещо да се качи малко нагоре че 1-ва трудно ми включва .Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
-
Първоначално публикувано от alfa maniak Покажи съобщениеда може и това го има да пробва колегата и да сподели дали се е оправил с проблема155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
моя отделя по средата даже горе, а е чисто нов... Може да имаш проблем с помпа (ако на горната е разбита гумичката както беше при мен) Смених помпата, после смених и съединиеля но не мога да разбера защо отделя толкова високо. Колата като я ритна си превърта гуми и на 2ра, което ме кара да мисля, че нямам проблем с новото феродо. Някакви идеи ?
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa maniak Покажи съобщениене няма как да се регулира той е с помпа и просто нали се сещаш145 1.6 TS 1998 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от bemy Покажи съобщениеЕдно време на Ладите се регулираше ,нищо че бяха с помпа ,е тук щом не може ,здраве да е ,ще търся друго решение .Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment