Известие

Collapse
No announcement yet.

Регулиране педала на съединителя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Регулиране педала на съединителя

Съединителя ми отделя според мен долу ,може ли да се направи нещо да се качи малко нагоре че 1-ва трудно ми включва .
    145 1.6 TS 1998 г.

Първоначално публикувано от bemy Покажи съобщение
    Съединителя ми отделя според мен долу ,може ли да се направи нещо да се качи малко нагоре че 1-ва трудно ми включва .
    Да смениш съединителят.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

А педала има ли начин да се регулира да отделя малко по-нагоре ?
      145 1.6 TS 1998 г.

Comment

не няма как да се регулира той е с помпа и просто нали се сещаш
        sigpicлуди алфи 1.4 т.с 103hp на газ обикновенна газова brc

Comment

A може и просто да трябва да се обезвъздуши системата.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

да може и това го има да пробва колегата и да сподели дали се е оправил с проблема
            sigpicлуди алфи 1.4 т.с 103hp на газ обикновенна газова brc

Comment

Първоначално публикувано от alfa maniak Покажи съобщение
              да може и това го има да пробва колегата и да сподели дали се е оправил с проблема
              Малко вероятно да има въздух ма може да се пробва,съединителя рядко задържа въздух понеже е къса системата,аз дори като сменявам работен цилиндър изопщо не го обезвъздушавам,а помпа педала 20 30 пъти и е готов въздуха си заминава сам през гумичките на цилиндъра.ма може да му е кофъи на колегата помпата или лагера,ма няма как да се гадае трее се провери.
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

моя отделя по средата даже горе, а е чисто нов... Може да имаш проблем с помпа (ако на горната е разбита гумичката както беше при мен) Смених помпата, после смених и съединиеля но не мога да разбера защо отделя толкова високо. Колата като я ритна си превърта гуми и на 2ра, което ме кара да мисля, че нямам проблем с новото феродо. Някакви идеи ?

Comment

Първоначално публикувано от alfa maniak Покажи съобщение
                  не няма как да се регулира той е с помпа и просто нали се сещаш
                  Едно време на Ладите се регулираше ,нищо че бяха с помпа ,е тук щом не може ,здраве да е ,ще търся друго решение .
                  145 1.6 TS 1998 г.

Comment

Първоначално публикувано от bemy Покажи съобщение
                    Едно време на Ладите се регулираше ,нищо че бяха с помпа ,е тук щом не може ,здраве да е ,ще търся друго решение .
                    Може да провериш дължината на стеблото на работният цилиндър, че май са няколко варианта. Но ако преди е бил добре, вероятно си е станало време за смяна.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                    X